Diziyi Alanlar...

E.A. Balıkesir Cok tesekkurler. Kargo saat 15 den sonra geliyor. Elime ulastiginda bilgi veririm. Daha once bu sekilde hic alisveris yapmamistim. Önce acaba guvenilir birimidir diye dusundum ama sonra OZ daki gruplari siraya dizerken muslumanlar 6.siradayken 1. siraya alinmis. Demekki hassaiyeti var dedim. :) CD leri teslim aldigimi bildirip, tesekkur etmek icin yazdim simdilik. Iyi aksamlar. Zahmetlerin icin cok tesekkurler. Selamlar M.T. Antalya - Öğretmen Mail attıktan 2 gün sonra dvdler elime ulaştı. Hemen izlemeye başlıcam. A. K. Konya - Ajans Sahibi Güzel bir alışveriş oldu. İstanbulda olsaydım elden teslim alabileceğimi söylemişti. Yani güvenilir bir arkadaş. Dizi meraklıları kaçırmasınlar
Oz Hayranlarının Dikkatine!

Oz`un bütün bölümlerini izleyebilmek için siteden 450'e yakın rapidshare dosyası indirmeniz gerekir.

Bütün bölümler toplam 34 Gb. rapid premium üyeliğiniz olsa bile indirmek hem çok uzun bir süre alır hem de kotalı internet kullanıcıları için sorun oluşturur.

Diziyi indirmek yerine artık sitedeki iletişim bilgilerini kullanarak bütün sezon ve bölümlere üstelik altyazıları ile birlikte sahip olabilirsiniz.

Her bölüm sadece 1 ytl.

6 sezon(56 bölüm) birden almak isteyenler 56 ytl yerine 50 ytl ye bütün Oz bölümlerine sahip olabilir.

Üstelik adreslere gönderimlerde kargo ücreti de ödemiyorsunuz.

Sadece 50 ytl ye 56 bölüm 34 Gb 'lık muhteşem bir arşiv sizin.

Diziyi alanlar keyifle izlemeye şimdiden başladılar...

İzleyenler bilir Oz başka dizilere benzemez.

iletişim: mr05mt@hotmail.com
( MSN kullanmıyorum yalnız mail lütfen )

-1.sezon 8 bölüm
-2.sezon 8 bölüm
-3.sezon 8 bölüm
-4.sezon 16 bölüm(part 1 ve part 2 olarak)
-5.sezon 8 bölüm
-6.sezon 8 bölüm
+______________

34 Gb


Ryan O'Reily

Irlandalı sinsi mahkum. Aynı zamanda en sevilen mahkumlar arasındadır. Her grupla bağlantısı vardır. Hapishanede Dr. Nathan a karşı olan aşkından dışarıdaki Cyril a Nathan ın kocasını öldürtür.

Ryan tam bir siyasetçidir. Olması istediği herhangi birşeyi bi sayede yerine getirir. Örnek olarak hapishanede gerçekleştirilen boks turnuvasında kardeşi Cyril ı şampiyon yapabilmek için rakip oyuncuların su mataralarına ilaç katarak ilk raund tan sonra uyuşmalarını sağlayarak kardeşi Cyril ı şampiyon yaptı.

Ryan ve Cyril kardeşlerin videosu aşağıda.

Hiç yorum yok: